Begin uw aanvraag (100% vrijblijvend)

Vind en vergelijk boekhouders in de buurt

Vul uw aanvraag gratis in én Vinduwboekhouder.nl zorgt ervoor dat u binnen 48 uur 3 vrijblijvende offertes ontvangt van geverifieerde boekhouders bij u in de buurt. U vergelijkt vervolgens de 3 gratis offertes en kiest zélf de boekhouder die het best bij ú past!

  • Betrouwbaar
  • Eenvoudig
  • Gratis

Hoe het werkt

Stap 1

Vul uw aanvraag in!

Stap 2

Wij zorgen voor 3 vrijblijvende offertes!

Stap 3

Kies de partij die aan uw wensen voldoet!

Waardering door klanten:

Waarom zou je kiezen voor ons

Groot netwerk aan accountants- en administratiekantoren

Wij werken landelijk samen met honderden accountants- en administratiekantoren. Door uw wensen en verwachtingen goed in kaart te brengen kunnen wij u offertes aanbieden die optimaal aansluiten op uw profiel.

Wij creëren transparantie

Doordat wij u in contact brengen met drie partners zult u ook drie marktconforme offertes ontvangen. Hierdoor ontvangt u drie eerlijke prijzen die u samen met de aangeboden dienstverlening kunt beoordelen.

Uw zoektocht is gratis en vrijblijvend

Onze dienst is geheel kosteloos en vrijblijvend! Mocht u een accountant of boekhouder vinden waarmee u een samenwerking wilt starten dan spreekt u de prijs direct met de desbetreffende partner af en stappen wij er tussenuit.

Wij werken samen met kwalitatieve boekhouders

Een boekhouder is geen beschermde titel. Een goede boekhouder kan echter ook zowel grote als kleine bedrijven administratief ondersteunen en van advies voorzien. Boekhouders proberen zich te onderscheiden door zich aan te sluiten bij beroepsinstellingen zoals de NOAB of het register belastingadviseurs.

Ontvang 3 gratis offertes