Begin uw aanvraag (100% vrijblijvend)

Vind een boekhouder in de buurt

Op zoek naar een erkende boekhouder voor de volledige administratie, btw aangiftes, jaarstukken, advies en meer? Vinduwboekhouder.nl kan u hierbij helpen. U vult uw aanvraag in en wij zorgen ervoor dat u binnen 48 uur drie offertes ontvangt van erkende boekhouders. Wij doen gratis en vrijblijvend het werk en u bespaart een hoop tijd.

Wij werken digitaal, veilig en op afstand!

  • Betrouwbaar
  • Altijd in de Buurt
  • 3 Gratis Offertes

Hoe het werkt

Stap 1

Vul uw aanvraag in!

Stap 2

Wij zorgen voor 3 vrijblijvende offertes!

Stap 3

Kies de partij die aan uw wensen voldoet!

Waardering door klanten:

Waarom zou je kiezen voor ons

Groot netwerk aan boekhouders en administratiekantoren

Wij werken landelijk samen met honderden boekhouders en administratiekantoren in heel Nederland, dus ook bij u in de buurt. Door uw wensen en verwachtingen goed in kaart te brengen kunnen wij u offertes aanbieden die optimaal aansluiten op uw profiel.

Wij creƫren transparantie

Doordat wij u in contact brengen met drie boekhouders zult u ook drie marktconforme offertes ontvangen. Hierdoor ontvangt u drie eerlijke prijzen die u samen met de aangeboden dienstverlening kunt beoordelen.

Uw zoektocht is gratis en vrijblijvend

Onze dienst is geheel kosteloos en vrijblijvend! Mocht u een accountant of boekhouder vinden waarmee u een samenwerking wilt starten dan spreekt u de prijs direct met de desbetreffende partner af en stappen wij er tussenuit.

Wij werken samen met goede boekhouders

Een goede boekhouder kan zowel grote als kleine bedrijven administratief ondersteunen en van advies voorzien. Boekhouders proberen zich te onderscheiden door zich aan te sluiten bij beroepsinstellingen zoals de NOAB of het register belastingadviseurs.

Ontvang 3 gratis offertes!